01.11.2021 Νέα

I.C.B.R. Independent Craft Brewers Roundtable

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
I.C.B.R. Independent Craft Brewers Roundtable
Share

Με πρωτοβουλία της Βύνης Θράκης, διοργανώνεται με επιτυχία το Συνέδριο Independent Craft Brewers Roundtable, I.C.B.R., υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδας. Το I.C.B.R. φιλοξενείται στις πλέον τεχνολογικά αναπτυγμένες εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, στην Κομοτηνή, στο κέντρο των Βαλκανίων, με μεγάλη συμμετοχή από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ζυθοποιοί από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Βουλγαρία, διεθνώς διακεκριμένοι ομιλητές από ινστιτούτα και καταξιωμένοι επαγγελματίες από τεχνικές εταιρείες της Γερμανίας και από άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, δίνουν δυναμικά το παρών στην Κομοτηνή, από το 2017 και κάθε χρόνο, με εξαίρεση το 2020 και 2021, λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Ο χαρακτήρας του Συνεδρίου έχει δύο άξονες: 1) την ενημέρωση για τις τάσεις και την ανάπτυξη της αγοράς και την πορεία του κλάδου και 2) την επιστημονική και τεχνική κατάρτιση και εξέλιξη που αφορά την παραγωγή. Για τρεις μέρες οι συμμετέχοντες έχουν μία σπάνια ευκαιρία να συνευρεθούν με επαγγελματίες του χώρου, να ενημερωθούν αλλά και να ανταλλάξουν ουσιαστικές απόψεις με τους ομολόγους τους και εκπροσώπους μεγάλων προμηθευτών, της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Βασικός στόχος του I.C.B.R. είναι η στήριξη και προάσπιση των συμφερόντων των ανεξάρτητων ζυθοποιών, αλλά πάνω από όλα η μεταλαμπάδευση γνώσεων και ιδεών με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Το I.C.B.R. 2022 αναμένεται με ανυπομονησία, μετά από δύο χρόνια αναβολής, και η διεξαγωγή του έχει προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2022, ανάλογα με τις εξελίξεις γύρω από τον Covid-19.

Για τη διεξαγωγή του I.C.B.R. 2022 θα ενημερωθείτε σχετικά μέσα από αυτή την ενότητα.