04.11.2021 Νέα

Σοδειά 2021

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σοδειά 2021
Share

Για μία ακόμη χρονιά, η Σοδειά 2021 που παρέλαβε μέσω του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, απέδωσε κριθάρι άριστης ποιότητας, από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως άλλωστε είχε προβλεφθεί ήδη πριν την έναρξη της αλωνιστικής περιόδου. Και η φετινή σοδειά καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες τόσο της εγχώριας παραγωγής μπύρας, όσο και των γειτονικών χωρών, καθώς η Βύνη Θράκης συνεχίζει το επιτυχημένο ταξίδι της και στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εμείς στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης δεν εφησυχάζουμε ποτέ θέτοντας ως στόχο τη διαρκή βελτίωση της πρώτης ύλης προς όφελος όλων μας. Γι’ αυτό όχι μόνο διασφαλίζουμε υψηλές αποδόσεις της τρέχουσας ποικιλίας κριθαριού, αλλά εξετάζουμε νέες ποικιλίες και τα αγρονομικά χαρακτηριστικά τους, επιβλέποντας πειραματικούς αγρούς προκειμένου να πετύχουμε ακόμη καλύτερες αποδόσεις.

Η καθημερινή επαφή με τους καλλιεργητές μας, η καθοδήγησή τους σε κάθε στάδιο της παραγωγής και η πλήρης τήρηση των δεσμεύσεων που απορρέων από τα συμβόλαια, είναι οι τρεις παράμετροι που «χτίζουν» σχέσεις εμπιστοσύνης και «γεννούν» υψηλής ποιότητας ελληνικές πρώτες ύλες για την παραγωγή εξαιρετικού 100% ελληνικού ζύθου.